Loading...

Sanallaştırma Güvenliği

//Sanallaştırma Güvenliği
Sanallaştırma Güvenliği2017-02-14T14:11:29+00:00

Sanal Ortamlar İçin Tasarlanmış Güvenlik

Sanallaştırma çözümlerinin elzem olduğu günümüzde, Sophos  Antivirus for vShield sanal platformlar ile entegre çalışmak için tasarlanmıştır. Her sanal makineye geleneksel antivirüs istemcisi kurmak yerine çok hafif, merkezi bir tarayıcı ile bir sunucudaki tüm sanal makineleri üstün Sophos korumamız altına alırız. Bu yöntem ile etkili ve hızlı korumayı daha az kaynak kullanımı ve daha kolay yönetim ile sağlarsınız.

Otomatik Temizleme ve Gerçek Zamanlı Koruma

Sophos Antivirus for vShield'ın üstün temizleme yetenekleri vardır. Zararlı kod testpit edildiği anda dosya karantinaya alınır. Bir temizlik ajanı otomatik olarak sanal makineye yüklenir ve tüm zararlılar ve kalıntıları temizlenir. Temizlik sonlandığında Sophos Enterprise Console arayüzünde sonuç ile ilgili bilgileri görebilirsiniz.

Yüksek Performans, Düşük Kaynak Kullanımı

Sophos Antivirus for vShield geleneksel antivirüslerden daha hızlı ve performanslı olduğu gibi rakip sanal ortam güvenlik ürünlerinden de daha performanslıdır. Trend Micro Deep Security ve McAfee MOVE Agentless ile yapılan testlerde Sophos'un dosya sunucularına getirdiği ek yük diğer ürünlerden  %90 daha azdır.

VMware's vShield Endpoint teknolojisinin tüm özelliklerinden faydalanan Sophos çözümleri, tarama firtınaları (scan storm) ve güncelleme fırtınaları (update storm) gibi kaynak kullanımını arttıran ve sistem performansını düşüren durumlar yaratmazlar.

Otomatik Koruma, Kolay Yönetim

Sanal ortamlar çok dinamik ve değişkendir, bu yüzden güvenlik uygulamalarının kurulması ve güncel tutulması meşakkatli olabilir. Şanslısınız ki Sophos Antivirus for vShield desteklenen sanal makineleri açıldıkları andan itibaren otomatik olarak korumaya başlar. Sezgisel yönetim konsolumuzdan politikalar yaratın, uyarıları gözlemleyin, taramalar yapın ve raporlar alın. We tabii ki aynı yönetim konsolundan fiziksel istemci ve sunucularınızı da yönetebilirsiniz.